Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecombok » Lecsós karaj » Fokhagymás süllő » Kukoricás rántott karaj
» Csípős babos karaj » Sonkás-gombás karaj » Ünnepi karajtekercs » Sajtos-tejfölös karaj
» Fokhagymás tarja » Töltött, göngyölt karaj » Sajtos sertéskaraj Update1 » Marhakaraj sörben sütve
» Karajszeletek ananásszal » Fokhagymás házi sajt » Sertéskaraj brokkolival » Fóliában sült karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.