Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagyma krémleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1db. egyész fokhagyma
2-3 ek. liszt
1-2. ek olaj
1,5 l húsleves alaplé (kockából is jó)
1 dl tejszín
három féle reszelt sajt
kiscipó, ha abban akarod tálalni

Elkészítés:
Felforrósított olajra lisztet teszünk, elkavarjuk; lereszelt fokhagymát jozzáadjuk, elkeverjük benne, majd felöntjük a húslevessel, és a tejszínnel. Felforraljuk és már kész is!

Tálaláskor rászórjuk a sajtot a tetejére!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: weberkitti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyekrémleves » Fokhagymás masni » Fokhagymás rakott penne » Halkrémleves garnélával
» Petrezselymes krémleves » Hideg szilvakrémleves » Fokhagymás sültzöldségek » Cékla krémleves
» Fokhagymás padlizsán » Csicsóka krémleves » Kelbimbó krémleves » Fokhagymás báránycomb
» Fokhagymás-mustáros tarja » Fokhagymás sült csuka » Póré krémleves » Fokhagymás ízesítő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.