| Fogasszeletek sajtmártással receptHalas ételek Hozzávalók: 80 dkg fogas színhús 4 adag sajtmártás 4 dkg vaj 2 evőkanál fehérbor 3 evőkanál víz vagy hal alaplé 4 evőkanál reszelt sajt 1 evőkanál zsemlemorzsa só Elkészítés: Vékonyan kivajazott tűzálló tálba tesszük a halszeleteket, ráöntjük a fehérbort és a hal alaplét vagy a vizet. Sózzuk, borsozzuk, lefedve 4 percig pároljuk. Elkészítjük a sajtmártást, a hal fehérboros párolólevéből is adunk hozzá. A halszeletekről lecsurgatjuk a párolólét, majd bevonjuk a mártással. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, zsemlemorzsával, vajdarabkákat teszünk rá, majd 2-3 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot a sütőben. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |