| Tortelloni sajtmártással receptTésztafélék Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 1-2 evőkanál olívaolaj 3,5 dl zöldségerőleves 1,5 dl főzőtejszín 1-2 evőkanál ételsűrítő 10 dkg gorgonzola (márványsajt) 7-8 dkg dióbél 10 dkg főtt sonka 2 ág petrezselyemzöld 1 csomag (500g) hússal töltött tortelloni vagy tortellini só,bors Elkészítés: A vöröshagymát apróra felkockázzuk. Felhevített olívaolajon megpároljuk.a levessel és a tejszínnel felöntjük, felforraljuk, majd belekeverjük az ételsűrítőt.A feldarabolt sajtot a mártásba szórjuk, és kevergetve megolvasztjuk.Sóval borssal fűszerezzük.a csíkokra metélt sonkát és petrezselyemzöldet a felaprított dióval együtt a mártásba vegyítjük.A tortellonit megfőzzük. Lecsöpögtetve tányérokra halmozzuk és a mártással leöntjük. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Kicsivuk Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |