Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas szederlekvár recept

Kategória:


Hozzávalók:
50 dkg szeder
25 dkg befőző cukor speciál 2:1
3 csipet fahéj
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:
A megmosott szedret összekeverjük a cukorral, a fahéjjal és a citromlével. A masszát magas üvegedénybe töltjük, lefedjük, és a mikrósütőben 180 W teljesítménynél 5 percig főzzük. Megkeverjük, újra lefedjük, és 600 W-on további 6 percig főzzük. Azonnal üvegekbe töltjük, lezárjuk, és hűvös helyre rakjuk.


A receptet beküldte: siti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-fahéjas sült banán » Fahéjas madártej » Fahéjas-almás kiflik » Fahéjas túrógombóc
» Fahéjas-mézes sütemény » Fahéjas teasütemény » Fahéjas apróság » Bögrés almás-fahéjas süti
» Fahéjas-szilvás crumble » Fahéjas-szilvás sütemény » Fahéjas csigák » Fahéjas almaital
» Bögrés fahéjas almás süti » Kávés-fahéjas túrótorta » Almás-fahéjas frissítő » Fahéjas Juliska


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.