| Fahéjas csokikockák receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé 16 dkg liszt 3 dkg kakaópor 20 dkg vaj v. margarin 4 tojás 25 dkg cukor 1 teáskanál őrölt fahéj Elkészítés: A csokit kisebb darabokra tördeljük. A lisztet összekeverjük a kakaóval. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20*30 cm-es nagyságú tepsit. Vízfürdőbe állítjuk a csokit,és belekavarjuk a vajat. A sütőt 180 C fokra előmelegítjük. A tojásokat a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük,és a csokis masszába keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket is,és a formába simítjuk. A sütőben kb. 30 percig sütjük,amíg a teteje ropogós lesz,de a belsejemég puha. A tepsiben hagyjuk kihűlni,majd kockára vágjuk. A receptet beküldte: pesmár Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |