| Eredeti kinder torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 kanál + 250 gr kristálycukor 6 tojás 200 gr darabosra vagdalt dió 2 kanál prézli 4 kanál liszt 1 sütõpor 2 kanál baracklekvár 2 csomag vaniliás puding 4 kanál étkezési keményitõ 1 liter tej 100 gr fõzõcsokoládé 250 gr margarin+ a tepsi kikenéséhez 1/2 liter tejszin Elkészítés: A tepsit kenjük ki margarinnal és szórjuk be a 200 gr darabosra vagdalt dióval.Verjünk kemény habot a 6 tojás fehérjébõl 6 kanál cukorral , adjuk hozzá a prézlit, a 4 kanál lisztet és a sütõport.Ezt a masszát öntsük a tepsibe a darabolt dióra, és 150 fokon kb 30 percig süssük.Ha megsült és kihûlt boritsuk ki a tepsibõl és kenjük meg a baraclekvárral.Keverjük ki a 6 tojásárgáját 250 gr cukorral,ehhez adjuk hozzá a pudingport és a 4 kanál étkezési keményitõt. Keverjük a forrásban lévõ tejhez kevergetve .A kihûlt krémhez adagolva keverjük el a margarint. A krémet osszuk 2 részre ,az egyiket sárgán hagyjuk a másik felébe pedig keverjük bele a kissé megolvasztott csokoládét. A kisült lapra fölváltva egy evõkanállal rakjuk a csokoládés és vaniliás krémet.A végén pedig a felverrt tejszinnel vonjuk be a tetejét. Tanácsok: A torta igen kiados a sok krém és a tejszin végett ,ezert kisebb szeletekre vágjuk(((: A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |