Tutireceptek.hu fejléc

Erdei gombás hagymás tokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
35 dkg. vegyes erdei gomba
3 evőkanál olaj,
2 nagy fej vöröshagyma,
1 evőkanál ételízesitő,
1 kiskanál édes-nemes csemege paprika,
só,
őrölt fekete bors,

Elkészítés:
Forró olajon az apróra vágott vöröshagymát gyakori kevergetéssel szalmasárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk az előkészített és szeletelt gombát és jól összeforgatva, ételízesitővel megszórva pároljuk mindaddig, amíg levet enged. Ekkor megszórjuk a paprikával, izlés szerint sóval és őrölt fekete borssal, majd átkevergetés ütán lassú tűzün készre főzzük fedő alatt. Galuskával, puliszkával, vagy főtt burgonyával tálalhatjuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaszószos szelet » Párolt paraj foghagymásan. » Gombás vegyessaláta » Póréhagymás omlett
» Hagymás hús kínai módra » Fokhagymás házi sajt » Újhagymás lepény » Hagymás sertésmáj (4 főre)
» Medvehagymás krumpli csoda » Gombás virslisaláta » Céklatokány » Hagymás-sajtos süti
» Csikós tokány » Gombás kaszinótojás » Fokhagymás rántott hús » Medvehagymás pesto II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.