| Erdei gombás hagymás tokány receptZöldséges ételek Hozzávalók: 35 dkg. vegyes erdei gomba 3 evőkanál olaj, 2 nagy fej vöröshagyma, 1 evőkanál ételízesitő, 1 kiskanál édes-nemes csemege paprika, só, őrölt fekete bors, Elkészítés: Forró olajon az apróra vágott vöröshagymát gyakori kevergetéssel szalmasárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk az előkészített és szeletelt gombát és jól összeforgatva, ételízesitővel megszórva pároljuk mindaddig, amíg levet enged. Ekkor megszórjuk a paprikával, izlés szerint sóval és őrölt fekete borssal, majd átkevergetés ütán lassú tűzün készre főzzük fedő alatt. Galuskával, puliszkával, vagy főtt burgonyával tálalhatjuk. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |