| Epres-Tejszínes Túrótorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: Piskóta: 4 tojás 4 púpozott evőkanál cukor 4 púpozott evőkanál liszt 1 csomag vaníliás cukor fél csomag sütőpor csipet só Töltelék: 0,5 kg túró 400 ml tejszín 4 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor 300 g eper (lehet más gyümölcs is) Elkészítés: A tojást kettéválasztjuk, a fehérjét a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval felverjük, hozzáadjuk a sárgáját, a lisztet és a sütőport. Pitetortaformában megsütjük és félre tesszük hűlni. A tejszínt felhabosítjuk, hozzáadjuk a túrót, a cukrot és a vaníliás cukrot. A töltelék felét a kihűlt piskóta tetejére simítjuk, a négyfelé vágott eperszemeket rárakjuk és betakarjuk a maradék krémmel. Fél órát hagyjuk pihenni a hűtőben. Tanácsok: Egyszerű, finom és gyorsan elkészíthető. A receptet beküldte: Orsi.Manó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |