| Eperkrém babapiskótával receptSütemények, édességek Hozzávalók: 0.5 kg eper 2.5 dl tejszín 20 dkg cukor 8 babapiskóta 2 dkg zselatin 1 dl víz Elkészítés: 5 dkg cukrot 1 dl vízzel felforralunk, majd hozzáadjuk a zselatint (ezt előzőleg kis langyos vízben elkeverjük). Az epret előkészítjük, lecsumázzuk, megmossuk. Vegyünk ki néhány szép szemet a díszítéshez. A többit átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zselatinos szirupot. A tejszínt a 15 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük az epres sziruppal. Tálakba babapiskótát teszünk, és ráöntjük a krémet, majd eperrel díszítjük. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |