Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrém babapiskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
0.5 kg eper
2.5 dl tejszín
20 dkg cukor
8 babapiskóta
2 dkg zselatin
1 dl víz

Elkészítés:
5 dkg cukrot 1 dl vízzel felforralunk, majd hozzáadjuk a zselatint (ezt előzőleg kis langyos vízben elkeverjük). Az epret előkészítjük, lecsumázzuk, megmossuk.
Vegyünk ki néhány szép szemet a díszítéshez. A többit átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zselatinos szirupot. A tejszínt a 15 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük az epres sziruppal. Tálakba babapiskótát teszünk, és ráöntjük a krémet, majd eperrel díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg eperkrémleves » Földieperkrém leves » Eperkrémes piskótarolád » Csokis eperkrémtorta
» Mézes eperkrém leves » Eperkrém leves » Ananászkrém babapiskótával » Tejszínes eperkrém-leves
» Krémsajtos eperkrém » Eperkrém rétestésztában » Eperkrémleves » Narancskrém babapiskótával
» Eperkrémleves mentával » Tejszínes eperkrémleves » Könnyű almás desszert » Müzlis torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.