| A Lászlók csirkemájasa receptTésztafélék Hozzávalók: 4 főre 1/2 kg gluténmentes spagetti, 1/2 kg csirkemáj, 1/2 kg gomba, 1 nagy tejföl, 1 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg trapista sajt, pirospaprika, só, bors ízlés szerint. Elkészítés: A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt. Tanácsok: A gombát el lehet hagyni, ha nem szeretjük!!! A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |