Tutireceptek.hu fejléc

Édes kákoszta párolva recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg káposzta
köménymag

olaj
1 fej hagyma
kiskanál paprika
ecet

Elkészítés:
A vékony laskára vágott káposztát kissé besózzuk, majd 1 óra múlva kinyomjuk és paprikás, hagymás olajba forgatjuk. Fedő alatt, kevés víz hozzáadásával pároljuk amíg megpuhul. Borssal, ecettel, tetszés szerint kevés köménymaggal ízesítjük.


A receptet beküldte: e.e.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj tejben párolva » Savanyú káposzta párolva » Gülücsni » Almás vöröskáposzta
» Párolt kelbimbó » A tuti rizsfőzés módszere » Hercegnőburgonya » Töltött burgonya tojással
» Sonkás krokett » Csicsóka püré » Fejtett bab csomborral » Gombás knédli
» Svéd burgonya » Hagymagombóc » Muffinformában sült gomba » Sztrapacskagombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.