Tutireceptek.hu fejléc

Kapros párolt zöldborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj


Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk.
Sült hús mellé adjuk köretnek.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsos makaróni » Sajtos, kapros palacsinta » Zöldborsó pörkölt 2 » Tejfölös-kapros saláta
» Kapros pulykaraguleves » Kapros joghurtturmix » Kapros csirke » Párolt kelkáposzta
» Kapros pulykamell » Joghurtos párolt csirke » Mentás zöldborsópüré » Kapros-túrós csusza
» Zöldborsófőzelék diétásan » Rakott zöldborsó » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós rizs


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.