Tutireceptek.hu fejléc

Dzsuvecs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
főtt csirkehús, kolbász, sajtok (feta legyen köztük), paradicsom, erős és édes paprika, gomba, főtt krumpli, petrezselyemlevél, kapor, 1 tojás.

Elkészítés:
Mindent vágjon kockára vagy apróra. Fektesse rétegekben agyagtálba, felülre a sajtot. Előmelegített sütőben süsse kb. 20 percig, míg a sajt megolvad. Üsse rá a tojást, süsse még 5-10 percig attól függően, mennyire megsütve szereti a tojást. Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálalja.

Tanácsok:
: Csirke mellett, vagy helyett bármilyen egyéb főtt hússal is készítik.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonya juhtúróval » Zsiványok burgonyája » Gyros pitében /nem pitában!/ » Mexikói babos egytál
» Ananászos pulyka » Csípős babos karaj » Túrógombóc édes tejföllel » Zöldséges-darálthúsos egytál
» Kéksajtos-spenótos palacsinta » Spencer bab » Fokhagyma mártásom » Sonkás rizssaláta
» Paprikás - cukkinis penne » Sült makaróni » Syl rakott krumplija » Gyors chilis bab


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.