| Disznótoros kenyérben receptHúsételek Hozzávalók: 1 májashurka, 1 véreshurka, 1 sült kolbász, 1/2 kg liszt, 2 dkg élesztő, 1 kanál olaj, 1 mokkáskanál só, 2 kiskanál cukor, 1 dl tej, 2 dl víz. Elkészítés: A disznótórost tetszőleges módon elkészítem és félreteszem. A tejet meglangyosítom és beleteszem az élesztőt és a cukrot. Mikor felfutott, összekeverem a liszttel, a sóval és az olajjal. Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom. Belecsomagolom az előre elkészített disznóságokat és további 20 percig kelesztem. A tetejére lyukakat csinálok (hogy szét ne vesse az elpárolgó gőz) és forró sütőben szép pirosra sütöm. Forrón tálalom. Nagyon elegáns vendégváró étel. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |