Tutireceptek.hu fejléc

Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 vastag póréhagyma
20 dkg krémsajt
20 dkg darált dió
5 dkg vaj
só, őrölt bors

Elkészítés:
A krémsajtot a vajjal, a darált dióval jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát alaposan megmossuk, a külső levelét eltávolítjuk, a gyökérét és az elágazó szárrészét levágjuk. Egy fakanál segítségével a belsejét kitoljuk, úgy, hogy 2-3 levélnyi vastag fala maradjon. Az így kapott üreget a diós sajtkrémmel megtöltjük, és 3-4 órára behűtjük.
Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és sajttálon kínáljuk.

Tanácsok:
A póréhagyma belsejét salátához használhatjuk fel.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bécsi töltött fánk » Töltött rántott virsli » Töltött zsemle - 2 » Túróval töltött csirkemell
» Reform töltött paprika » Sonkával töltött batyu » Töltött sonkatekercs » Paradicsomos póréhagyma
» Gombás töltött tök » Juhtúróval töltött pogácsa » Hamis töltött karalábé » Sokadik töltött csirkecomb
» Túróval töltött kifli » Péter töltött káposztája » Töltött csirkecomb sajtal » Töltött cukkini sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.