Tutireceptek.hu fejléc

Diós-majonézes halsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1/2 tengeri hal,
1 citrom,
1 közepes zeller,
6 evőkanál majonéz,
6 evőkanál tejföl,
1 teáskanál mustár,
10 dkg dióbél,
1 nagy alma,
2 csemegeuborka,
néhány salátalevél,
só,
bors.

Elkészítés:
A halszeleteket sóval, borssal megszórom. Egy lábosban ujjnyi vizet melegítek, kevés citromlével ízesítem, és a halat megpárolom benne. A leszűrt, kihűlt halat apró darabokra tördelem. A megtisztított, gyufaszálnyi darabokra vágott zellert enyhén citromos vízben puhára főzöm, majd leszűröm. A majonézt tejföllel összekeverem, sóval, borssal, mustárral, citromlével ízesítem. Belekeverem a durvára vágott diót, majd a kihűlt halat, zellert. Egy kerek üvegtálat salátalevéllel kibélelek és abban tálalom.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalsaláta I. » Diétás halsaláta » Tonhalsaláta » Hagymás tintahalsaláta
» Majonézes halsaláta » Magos tonhalsaláta » Zöldbabos tonhalsaláta » Rizses tonhalsaláta
» Mexikói halsaláta » Füstölt halsaláta » Zelleres halsaláta » Tonhalsaláta sietősöknek
» Finn halsaláta » Céklás halsaláta » Halsaláta » Újkrumplis tonhalsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.