Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes halsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg megpárolt halfilé
kb. fél kg héjában főtt krumpli
4-5 db csemegeuborka
2 db közepes alma
2 db főtt tojás
1 tubus majonéz
1 ek. mustár
1 db citrom leve
kevés só és porcukor

Elkészítés:
A halat, és a megtisztított krumplit, az uborkát, a tojást és az almát vékony csíkokra vágjuk. A többi alapanyagból ízletes mártást kavarunk, és óvatosan beleforgatjuk az összevagdalt hozzávalókat. Letakarva hűtőbe tesszük 1-2 órára, hogy jól összeérjen.

Tanácsok:
Ha töménynek tűnik a mártás, lehet lazítani eg kis tejföllel vagy joghurttal.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos tonhalsaláta » Hagymás tintahalsaláta » Majonézes brokkolisaláta » Majonézes virsli saláta
» Majonézes cékla » Újkrumplis tonhalsaláta » Friss majonézes saláta » Orosz halsaláta
» Majonézes pulykacsomag » Halsaláta Maja módon » Majonézes cérnametéltsalát » Burgonyasaláta majonézesen
» Majonézes kagylósaláta » Majonézes riszsaláta » Tonhalsaláta » Majonézes párizsi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.