| Diétás halsaláta receptHalas ételek Saláták, öntetek Hozzávalók: (1 személyre): 5 dkg makréla (konzerv) 2 szál újhagyma 1 alma 1 pici sárgarépa só 1/2 pohár kefír petrezselyem mustár Elkészítés: A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel Tanácsok: magos ill. rozsos kenyérrel isteni! Elkészítési idő: 10 perc Kalóriatartalom: 232 kcal A receptet beküldte: ördög Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |