Tutireceptek.hu fejléc

Diós-kakaós csiga recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
10 dkg porcukor
25 dkg Rama
1 tojás
1 tojás a kenéshez
mazsola
1 kis db tejföl
pici só
1 élesztő
1 dl tej

Elkészítés:
A hozzávalókból kelt tésztát készítünk, majd ha a duplájára kelt, kettévágjuk. Egyesével kinyújtjuk őket, megkenjük olvasztott Ramával, és megszórjuk diós porcukorral. Feltekerjük mint a beiglit, és tetszés szerint feldaraboljuk őket. A másikkal ugyanígy járunk el, csak kakaós porcukorral szórjuk meg. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük őket, tojással lekenjük, és 180 fokon aranybarnára sütjük.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-kakaós csodasüti » Csigabiga » Sütőtökös csigák » Kakaós Csiga kenyérsűtőben
» Párizsis csiga » Káposztás csiga » Gyors kakaós csiga 2 » Rántott csiga
» Kolbászos-sajtos csiga » Brigicsigabiga » Kakaós csiga 3. » Igazi kakaós csiga
» Túrós, kakaós csiga » Batka Manó Csodás Csigája » Lekváros linzer csiga » Paprikás csiga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.