Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás csiga recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 csomag mélyhűtött leveles tészta,
1 kg fejes káposzta,
só,
bors,
2 evőkanál cukor,
2 evőkanál zsír, vagy olaj.

Elkészítés:
A leveles tésztát hagyom kiolvadni, majd egy deszkán téglalap alakúra (kb. 40 x 30 cm) sodrom. A káposztát lereszelem, sózom, 10 - 15 percig állni hagyom és kinyomkodom. A forró zsírban, megbarnítom a cukrot, hozzáadom a lereszelt káposztát és állandóan kevergetve barnára párolom. Rászórom a tésztára, majd a tésztát szorosan feltekerem. Éles késsel egy centis szeleteket vágok a tekercsből, majd kizsírozott tepsibe teszem. Forró sütőben megsütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta majonézzel » Fóliás káposztás hús » Éticsiga sörtésztában » Káposztás kiflik
» Különleges káposztasaláta » Káposztás pogácsa-finom » Káposztás halleves » Almás káposztasaláta
» Savanyú káposztás borda » Savanyukáposztás tarja » Rántott káposztaszeletek » Káposztás burgonyaleves
» Diós Csiga Andi módra » Almás-mákos csiga » Barackos csiga » Habos csiga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.