| Diós, habos palacsinta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 10-15 db palacsinta 10 dkg darált dió 0 dkg porcukor 3 dkg mazsola 2-3 tojásfehérje 2-3 kanál baracklekvár margarin a kikenéshez Elkészítés: A palacsintákat vékony csíkokra vágjuk. (Felhasználható a maradék palacsinta is). Egy jénai tálat kikenünk margarinnal, és a palacsinta csíkokat a cukros dióval rétegezve beletesszük. Közészórjuk a megtisztított, megmosott mazsolát is. A tojásfehérjéből kemény habot verünk 1 kanál cukorral, hozzáadjuk a backlekvárt. Ha a lekvár jó édes, akkor cukor el is maradhat. Rásimítjuk a tetejére, és sütőben alacsony hőfokon sütjük. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Mida8181 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |