Tutireceptek.hu fejléc

Diós, habos palacsinta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10-15 db palacsinta
10 dkg darált dió
0 dkg porcukor
3 dkg mazsola
2-3 tojásfehérje
2-3 kanál baracklekvár
margarin a kikenéshez

Elkészítés:
A palacsintákat vékony csíkokra vágjuk. (Felhasználható a maradék palacsinta is). Egy jénai tálat kikenünk margarinnal, és a palacsinta csíkokat a cukros dióval rétegezve beletesszük. Közészórjuk a megtisztított, megmosott mazsolát is. A tojásfehérjéből kemény habot verünk 1 kanál cukorral, hozzáadjuk a backlekvárt. Ha a lekvár jó édes, akkor cukor el is maradhat. Rásimítjuk a tetejére, és sütőben alacsony hőfokon sütjük.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Mida8181


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsintás csirke » Palacsintába bújt csirke » Palacsinta (gluténmentes) » Habos-almás sütemény
» Habos almás Ica módra » Habos palacsintametélt » Almás palacsintatorta » Tejszínhabos kürtös
» Habos almás süti » Banán-palacsinta (paleo) » Csokis-banános palacsinta » Jemeni palacsinta
» Sonkás rántott palacsinta » Vári palacsinta (sós) » Kókuszhabos tekercs » Habos-kókuszos tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.