| Dióban sült csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre 4 szép csirkecomb bundázáshoz:10 dkg darált dióbél 5 dkg zsemlemorzsa, 3 ek.liszt 2 tojás 2 gerezd fokhagyma,só,törött fehér bors olaj a sütéshez A tálaláshoz 4 csokor petrezselyemzöld Elkészítés: A combokat megmosom,kettévágom,mindkét oldalán megsózom.A tojásokat habosra felkeverem,és kevés sóval meg zúzott fokhagymával ízesítem.A petrezselymet megmosom,és papirtörlőn leszárítom. A diót és a morzsát összekeverem. A combokat először lisztbe mártom,majd a fűszeres tojásban megmártom ezután rögtön belemártom a morzsás dióba. Megsütöm a húst és melegen tartom. A petrezselyem csokrokat lisztbe mártom majd az olajban ropogósra sütöm. Köret:szalmakrumpli,vagy krumplipüré. A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |