Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-4 db alsó és felső csirkecomb,
3 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöld ,
3 evőkanál olaj,
1 evőkanál citromlé,
kevés liszt ,
tojás
zsemlemorzsa ,

bors.

Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítjuk, egyet megreszelünk, a másik kettőt felkarikázzuk. A reszelt hagymát összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd a kettévágott combokat a hagymás krémmel vastagon megkenjük. Legalább két órán keresztül, letakarva érleljük. Majd bundázzuk őket és szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat ugyancsak belisztezzük, és ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges csirkecomb » Göngyölt fokhagymás csülök » Titokban sült csirkecombok » Hagymás rántott csirkecomb
» Fokhagymás kenyér » Medvehagymás pogácsa » Fokhagymás nyúlcomb » Hagymás-gombás csirkemáj
» Hagymás virsli » Fokhagymás camembert-leves » Hagymás-juhtúrós spagetti » Fokhagymás krumplileves
» Leveles hagymás lepény » Hagymás ecetes babsaláta » Libamáj hagymásan kisütve » Kéthagymás csusza


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.