| Hagymás csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4-4 db alsó és felső csirkecomb, 3 fej vöröshagyma 1 csokor petrezselyem zöld , 3 evőkanál olaj, 1 evőkanál citromlé, kevés liszt , tojás zsemlemorzsa , só bors. Elkészítés: A vöröshagymákat megtisztítjuk, egyet megreszelünk, a másik kettőt felkarikázzuk. A reszelt hagymát összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd a kettévágott combokat a hagymás krémmel vastagon megkenjük. Legalább két órán keresztül, letakarva érleljük. Majd bundázzuk őket és szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat ugyancsak belisztezzük, és ropogósra sütjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |