Tutireceptek.hu fejléc

Dinnyesaláta II. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fél görögdinnye
1 kisebb zöldbélű sárgadinnye
1 kisebb sárgabélű sárgadinnye
1 citrom
4 kanál cukor.

Elkészítés:
A dinnyéket felvágjuk és mindegyik húsát karalábévájóval kivájjuk.
Keressünk egy nagy üvegtálat, de akár a görögdinnye héja is megfelel tálalásra.
A különböző dinnyéket összekeverjük óvatosan, meglocsoljuk citromlével és cukorral, majd hűtőbe téve összeérleljük.
Jól lehűtve jéggel tálaljuk, aki szereti egy kevés likőrrel is meglocsolhatja.

Tanácsok:
Nagyon finom hűs nyári finomság, amely vitamindús is egyben.Nyammmmiii! :o)


A receptet beküldte: aniani63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dinnyesaláta borkrémmel » Dinnyesaláta » Mediterrán dinnyesaláta » Részeges dinnyesaláta
» Nyári kapros saláta » Görög parasztsaláta » Banánsaláta » Zöldséges kefírtál
» Saláta » Cukkinisaláta » Kecskesajtos sali » Majonézes tojásmártogató
» Ketchup házilag 2. » Giulia féle saláta » Fetás mártogatós » Caprese saláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.