| Dinnyesaláta II. receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fél görögdinnye 1 kisebb zöldbélű sárgadinnye 1 kisebb sárgabélű sárgadinnye 1 citrom 4 kanál cukor. Elkészítés: A dinnyéket felvágjuk és mindegyik húsát karalábévájóval kivájjuk. Keressünk egy nagy üvegtálat, de akár a görögdinnye héja is megfelel tálalásra. A különböző dinnyéket összekeverjük óvatosan, meglocsoljuk citromlével és cukorral, majd hűtőbe téve összeérleljük. Jól lehűtve jéggel tálaljuk, aki szereti egy kevés likőrrel is meglocsolhatja. Tanácsok: Nagyon finom hűs nyári finomság, amely vitamindús is egyben.Nyammmmiii! :o) A receptet beküldte: aniani63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.