| Dinnyesaláta II. receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fél görögdinnye 1 kisebb zöldbélű sárgadinnye 1 kisebb sárgabélű sárgadinnye 1 citrom 4 kanál cukor. Elkészítés: A dinnyéket felvágjuk és mindegyik húsát karalábévájóval kivájjuk. Keressünk egy nagy üvegtálat, de akár a görögdinnye héja is megfelel tálalásra. A különböző dinnyéket összekeverjük óvatosan, meglocsoljuk citromlével és cukorral, majd hűtőbe téve összeérleljük. Jól lehűtve jéggel tálaljuk, aki szereti egy kevés likőrrel is meglocsolhatja. Tanácsok: Nagyon finom hűs nyári finomság, amely vitamindús is egyben.Nyammmmiii! :o) A receptet beküldte: aniani63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |