Tutireceptek.hu fejléc

Dinnyesaláta recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1-1 sárga és zöld húsú sárgadinnye
20 dkg vékony szelet füstölt füstölt sonka
0,8 dl vodka
fél csokor kapor
őrölt bors

Elkészítés:
Mindkét dinnyét félbehasítjuk, magos belsejüket kikaparjuk. Húsukból karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk. A sonkát ujjnyi széles csíkokra metéljük, a dinnyegömbökkel, a vodkával meg a fölaprított kaporral összekeverjük. Kissé megborsozzuk, és a dinnyehéjakba töltjük. Jól behűtve tálaljuk.

Tanácsok:
Italajánlat: szárazfehérbor

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 338 kcal

A receptet beküldte: rr00


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dinnyesaláta borkrémmel » Részeges dinnyesaláta » Mediterrán dinnyesaláta » Dinnyesaláta II.
» Spenótos csicserikrémleves » Villám gyümölcsleves » Hideg szederleves » Kapros csirkeragu-leves
» Sajtgombóc leves » Erdélyi csirke raguleves » Padlizsánkrémleves májjal » Joghurtos málnaleves
» Sajtos-sonkás gombaleves » Egres leves » Rizses gombaleves » Lakodalmas pacalleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.