| Dinnyesaláta receptLevesek Hozzávalók: 1-1 sárga és zöld húsú sárgadinnye 20 dkg vékony szelet füstölt füstölt sonka 0,8 dl vodka fél csokor kapor őrölt bors Elkészítés: Mindkét dinnyét félbehasítjuk, magos belsejüket kikaparjuk. Húsukból karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk. A sonkát ujjnyi széles csíkokra metéljük, a dinnyegömbökkel, a vodkával meg a fölaprított kaporral összekeverjük. Kissé megborsozzuk, és a dinnyehéjakba töltjük. Jól behűtve tálaljuk. Tanácsok: Italajánlat: szárazfehérbor Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 338 kcal A receptet beküldte: rr00 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |