| Dinnyegolyók mascarponekrémmel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 db sárgadinnye, 4 evőkanál citromlé, 8 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 20 dkg tehéntúró, 30 dkg mascarpone, 1/2 dl kávé, 8 dkg mogyorós csók, ízlés szerint citromfű. Elkészítés: A mogyorós csókokat meglocsolom a feketekávéval. A félbevágott sárgadinnye magjait eltávolítom, húsából karalábé vájóval apró golyókat kanyarítok ki, és néhány darab kivételével desszertestálakba adagolom. A mascarponét simára keverem a túróval, a citromlével, a vaníliás cukorral és a porcukorral. A krém felét elosztom a dinnyegolyókon. Ráhelyezem a kávéval meglocsolt mogyorós csókokat, ráhalmozom a maradék krémet, és tálalásig hűtőszekrénybe állítom. A desszertet a félretett dinnyegolyókkal és citromfűvel díszítem. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |