| Almás, joghurtos muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: Hozzávalók 12,5 dkg cukor 30 dkg liszt 8 dkg Rama 1 tojás 1 cs sütőpor 1 mk őrölt fahéj 1 mk reszelt szerecsendió fél mk só 2,5 dl natúr joghurt 1 citrom reszelt héja 3 alma Elkészítés: Elkészítés A lisztet a sütőporral, a fahéjjal, a szerecsendióval, a sóval és a cukorral összeforgatjuk. A joghurtot először magában, majd a tojással keverjük össze. Az olvasztott Ramát és a citromhéjat is hozzáadjuk, majd a cukros liszttel összekeverjük, végül a meghámozott, apró kockákra vágott almát is hozzáadjuk. A muffin formát kikenjük és háromnegyedig megtöltjük a masszával. 3 ek cukor és 1 mk fahéj keverékével megszórjuk a tetejét, majd 20-22 perc alatt megsütjük. Utána 10 percig hagyjuk hűlni. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |