Tutireceptek.hu fejléc

Dalmát máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kg máj,
fél liter tej,
15 gerezd fokhagyma,
olaj,
só.

Elkészítés:
A májat vékony szeletekre szelem, majd egy éjszakára hideg fokhagymás tejbe áztatom.
Másnap leitatom róla a tejet és felületét olajjal beecsetelve rostélyon mindkét oldalát megsütöm. Csak a tálon sózom és megszórom apróra vágott fokhagymával.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dalmata » Dalmát paprika » Dalmatorta » Dalmát kocka
» Pulykamell körtével » Tejfölös pulykacsíkok » Pikáns tárkonyos máj » Sonkás alagút 4
» Almás-hagymás csirke » Gombás vagdalt másképp » Sajtos rántott nyúlcomb » Zöldborsós karajszeletek
» Mézes-csípős csirkemell » Őszibarackos csirkecomb » Balzsamos sült kacsa » Finom sertés sült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.