Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés habrúd recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 tojásfehérje
csipetnyi só
20 dkg kristálycukor
10 dkg étcsoki
2 ek. kakaópor
20 dkg darált dió
12 dkg ét tortabevonó

Elkészítés:
A tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszórjuk a cukrot. A finomra lereszelt étcsokit a kakaóporral és a darált dió felével együtt apránként a tojáshabba forgatjuk. A masszát csillagcsöves nyomózsákba töltjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe csíkokat nyomunk, és előmelegített sütőben, 160 fokon 15-20 percig sütjük. (akkor kész, ha a habrúd a sütőpapírtól könnyen leválasztható) A sütőből kivéve hűlni hagyjuk. A rudak egyik végét vízfürdőben megolvasztott csokiba mártjuk, majd a maradék darált dióba forgatjuk.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés szuflé » Diós-csokoládés túrószelet » Csokoládés almakarikák » Csokoládés narancsbomba
» Csokoládés Trüffel torta » Csokoládés banáncsemege » Csokoládés kocka » Csokoládés-diós sütike
» Csokoládés piskótarétes » Csokoládés farönk torta » Csokoládés teberizs II » Csokoládés sajttorta
» Csokoládés alagút » Csokoládés holdacskák » Csokoládés epertorta » Csokoládés gyufaszálak


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.