| Csirekhús karfiollal, rizzsel receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg karfiolrózsa, 1 zacskó gyors rizs (12,5 dkg), 16 dkg csirekemellfilé, 4 teáskanál olaj, 2 teáskanál vágott petrezselyem, só, őrölt bors, curry Elkészítés: A rizst és a karfiolrózsákat külön-külön sós vízben megfőzzük. A két szeletre vágott húst megsózzuk, majd olajjal kikent serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. A rizst kevés olajjal összekeverjük, és curryvel fűszerezzük. (A karfiolt lapátkanállal szedjük ki a főzővízből!) Tálaláskor a rizst merőkanállal félgömb alakúra formázzuk, és tányérra tesszük, majd melléhelyezzük a húst, és körberakjuk karfiolrózsákkal. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |