Tutireceptek.hu fejléc

Csilis csirkenyárs (másképpen) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre
45dkg. csirkehús (bőr és csont nélkül)
4 közepes nagyságú vöröshagyma
(megpucolva és vastag cikkekre vágva)
8 kisebb pritaminpaprika (negyedelve)
2 piros csilipaprika (felkarikázva)
1/2 teáskanál fűszerpaprika
1/2 teáskanál frissen őrölt fekete bors
1/2 teáskanál porított köménymag
1/2 teáskanál kurkuma
2 evőkanál olívaolaj


Elkészítés:
Szeleteld fel a csirkehúst falatnyi darabokra, és készíts hozzá páclevet a fűszerekből, a sóból és az olívaolajból, majd pácold lefedve a húst egy órán át.
Ezután fűzd fel a nyársra, váltakozva a hagymával, a csilivel és a paprikával, mind minden oldalán grillezd meg.
Sütés közben időnként locsold meg egy kis ólívaolajjal.
Teljes kiörlésű kenyérre nagyon finom.


A receptet beküldte: Ne add fel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz szendvics másképpen » Csirkenyárs » Halkrém, másképpen » Túrós tészta másképpen
» Zsíroskenyér másképpen » Duna hullám másképpen » Palóc leves másképpen » Sütőtökkenyér(másképpen)
» Mokka szelet másképpen » Gulyásleves másképpen » Csilis bab » Csilis csirkenyárs
» Tonhalas tészta másképpen » Rétes másképpen » Répatorta másképpen » Sárgarépakrém másképpen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.