| Csilis csirkenyárs (másképpen) receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre 45dkg. csirkehús (bőr és csont nélkül) 4 közepes nagyságú vöröshagyma (megpucolva és vastag cikkekre vágva) 8 kisebb pritaminpaprika (negyedelve) 2 piros csilipaprika (felkarikázva) 1/2 teáskanál fűszerpaprika 1/2 teáskanál frissen őrölt fekete bors 1/2 teáskanál porított köménymag 1/2 teáskanál kurkuma 2 evőkanál olívaolaj só Elkészítés: Szeleteld fel a csirkehúst falatnyi darabokra, és készíts hozzá páclevet a fűszerekből, a sóból és az olívaolajból, majd pácold lefedve a húst egy órán át. Ezután fűzd fel a nyársra, váltakozva a hagymával, a csilivel és a paprikával, mind minden oldalán grillezd meg. Sütés közben időnként locsold meg egy kis ólívaolajjal. Teljes kiörlésű kenyérre nagyon finom. A receptet beküldte: Ne add fel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |