| Csilis csirkenyárs receptHúsételek Hozzávalók: 45 dkg csirkemell 4 közepes vöröshagyma 5 közepes pritaminpaprika 2 piros csilipaprika 1/2 teáskanál pirospaprika 1/2 teáskanál őrölt fekete bors 1/2 teáskanál őrölt köménymag 1/2 teáskanál kurkuma 2 evőkanál olivaolaj só Elkészítés: A csirkehúst falatnyi darabokra kockázom, páclevet készítek hozzá a fűszerekből, sóból és az olivaolajból, ebben pácolom egy órán át. Ezután kicsi nyársakra húzom rétegezve a hagymával a csilivel és a pritaminpaprikával. Ha nincs kinti sütési lehetőség, akkor én egy jó teflon edényben minden oldalát forgatva "meggrillezem"-pirosra sütöm. Sütés közben időnként kicsi olivaolajjal locsolgatom, vagy szilikon ecsettel kenegetem. A receptet beküldte: Dizzz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |