| Citromos-boros pácolt pulyka receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg pulykamell, só a páchoz: 2 ek. citromlé 1 dl fehérbor 1 dl olívaolaj fokhagymakrém 1 ek. rozmaring 1 ek. kakukkfű 2 ek. barnacukor reszelt citromhéj Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig. Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm. Tanácsok: Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |