Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-boros pácolt pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell, só
a páchoz:
2 ek. citromlé
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
1 ek. rozmaring
1 ek. kakukkfű
2 ek. barnacukor
reszelt citromhéj

Elkészítés:
A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig.

Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm.

Tanácsok:
Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykás finomság » Fűszeres pácolt oldalas » Pulyka zöldségesrizzsel » Pácolt fokhagyma
» Magyaros kapros pulykamell » Gazdag pulykamell » Zelleres párolt pulykamell » Pulykamell Gellért módra
» Sajtos pulykamellrolád » Zöldséges Pulykarolád » Pulykamellrolád » Pácolt tűzdelt házinyúl
» Pulyka ínyenc mártásban » Thai pulyka/csirkemell » Ínyenc pulykaszeletek » Csípős pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.