| Charlotte torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: tojás tej Dr. Otker tejszín ízű puding zselatin habfixáló tejszínhabpor gyümölcs Elkészítés: ALAP: 2 db piskótatekercset készítünk 5-5 tojásból. 3 tojásból pedig tortaformában megsütjük az alapot. KRÉM: Fél liter tejjel eredeti Dr. Otker tejszín ízű pudinggal elkészítjük a leírás szerint. A hideg tejbe belekeverünk 2 evőkanál zselatint, ezzel összefőzzük a pudingot. Hagyjuk kihűlni 1/2 liter tejet 6 csomag Tescós habporral felkeverünk és 2 db kicsi habfixálót teszünk bele. A kemény tejszínhabba belekeverjük a pudingot és 1 doboz darabolt ananászt (előtte jól lecsepegtetjük). A fóliával és a piskótatekerccsel kibélelt tálba öntjük, a tetejére tesszük a kerek piskóta lapot. 12 óráig hűtőben tartjuk, majd tortatartóra borítjuk. Tanácsok: Más gyümölccsel is elkészíthető. Meggyel, barackkal, málnával, eperrel... Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: baksa.gyongyi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |