| Cavatelli tarlórépával és kolbásszal receptTésztafélék Hozzávalók: olívaolaj » 2 db, 5,5 kg-os olasz pulykakolbász » 1 gerezd fokhagyma » 1 dl tyúkhúsleves » 2 leveles tarlórépa » 1/4 tk. pirospaprika » 0,6 dl száraz fehérbor » só, őrölt bors » 45 dkg friss cavatelli, fogkeményre főzve » 4 tk. reszelt parmezán Elkészítés: A felszeletelt kolbászt az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és felöntjük a levessel. Néhány perc után beletesszük a répa leveleit, majd sózzuk, borsozzuk, a pirospaprikával ízesítjük. Lefedve kb. 5 percig főzzük, közben ha ragacsossá válna, beleöntünk 1-2 kanál főzőlevet a tésztából. Végül a tésztát eloszlatjuk a tányérokon, rátesszük a kolbászos szószt, majd megszórjuk a parmezánnal, és már kínálhatjuk is. A receptet beküldte: Tüccsögi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |