Tutireceptek.hu fejléc

Cavatelli tarlórépával és kolbásszal recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
olívaolaj
» 2 db, 5,5 kg-os olasz pulykakolbász
» 1 gerezd fokhagyma
» 1 dl tyúkhúsleves
» 2 leveles tarlórépa
» 1/4 tk. pirospaprika
» 0,6 dl száraz fehérbor
» só, őrölt bors
» 45 dkg friss cavatelli, fogkeményre főzve
» 4 tk. reszelt parmezán

Elkészítés:
A felszeletelt kolbászt az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és felöntjük a levessel. Néhány perc után beletesszük a répa leveleit, majd sózzuk, borsozzuk, a pirospaprikával ízesítjük. Lefedve kb. 5 percig főzzük, közben ha ragacsossá válna, beleöntünk 1-2 kanál főzőlevet a tésztából. Végül a tésztát eloszlatjuk a tányérokon, rátesszük a kolbászos szószt, majd megszórjuk a parmezánnal, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgaborsóleves kolbásszal » Kolbásszal töltött karaj » Sajtkrém - kolbásszal » Lebbencsleves kolbásszal
» Tojásmártás kolbásszal » Rizses lecsó kolbásszal » Csicsókaleves kolbásszal » Kolbásszal töltött paprika
» Áfonyás gombócok » Spenótos-sajtos batyu » Brokkolis Orecchiette » Bolognai a'la alyce
» Isteni tarhonyás » Gesztenye á la yoyo » Spenótos sajtos nokedli » Orosz blini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.