| Burgonya leves sertéshússal receptLevesek Hozzávalók: 40 dkg sertéshús 2 l víz 4 nagyobb krumpli 2 zöld paprika 2 paradicsom 2 babérlevél 2 mokkáskanál pirospaprika 2 mokkáskanál vegeta 2 kanál tejföl 2 nagyobb hagyma kevés olaj Elkészítés: Vágd a húst mokka nagyságúra. Ezután aprítsd fel a hagymát, és az olajban dinszteld sárgára, majd szórd rá a paprikát, tedd hozzá a húst, öntsd rá a vizet, és főzd majdnem puhára. Utána vágd fel a zöldségeket,krumplit, és a vegetával együtt add hozzá. Most már addig főzd, amíg a hús teljesen puha nem lesz. Ekkor vedd le a tűzről, és keverd bele a tejfölt. Tanácsok: Tálaláskor vágj hozzá néhány szelet friss kenyeret. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: cicumaci Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |