Tutireceptek.hu fejléc

Borjúropogós gombás spagettivel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45 dkg darált borjúcomb
3 evőkanál ketchup
1 száraz zsemle
csipetnyi chili por
olaj a sütéshez
35 dkg spagetti
10 dkg gomba
2 dkg póréhagyma
1,5 dl húsleves
1 evőkanál vaj
fél csokor petrezselyem
fél csokor bazsalikom
olívaolaj

bors

Elkészítés:
Enyhén sós vízben megfőzzük a spagettit, leszűrjük, lecsöpögtetjük, és félretesszük. A zsemlét beáztatjuk, kicsavarjuk, majd a borjúhússal együtt kétszer ledaráljuk. Fűszerezzük sóval, borssal, chili porral, majd hozzákeverjük a ketchupot.
Kis gombócokat formázunk a húsból, majd serpenyőben, kevés forró olajban megsütjük.
Olívaolajban finomra vágott pórét pirítunk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, sóval, borssal, bazsalikommal és petrezselyemmel ízesítjük, kevés húslevessel felengedjük, és egy darabka vajjal besűrítjük. A kifőtt spagettivel összeforgatva a húsgombócok mellé tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás zakuszka » Sütőtökös-gombás fasírt » Citromos, gombás csirke » Kínai citromos gombás pipi
» Póréhagymás-gombás ragu » Gombás tokány » Erdőszéli gombás tojás » Gombás-tejfölös hús
» Gombás burgonyarolád » Gombás karajom » Rókagombás omlett » Csirkés -Gombás batyu
» Gombás töltött tök » Vegyes gombasaláta télire » gombás fasírt » Gombás vagdalt másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.