| Borjúhúsos-bableves receptLevesek Hozzávalók: 1/4 kg fehérbab 60 dkg borjúlapocka 50 dkg gomba 20 dkg petrezselyemgyökér 20 dkg sárgarépa 40 dkg puha lángolt kolbász 1 zellergumó 2 fej vöröshagyma 3 paradicsom 3 paprika olaj fokhagyma őrölt bors, chilipor, só Elkészítés: A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a sót, borsot, chiliport és az előzőleg beáztatott babot. Amikor a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket, majd legvégül a paradicsomot, paprikát, gombát, és a felkarikázott füstölt kolbászt. Miután az összes levesbe való megpuhult, fokhagymás rántást készítünk, és ezzel berántjuk. Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |