Tutireceptek.hu fejléc

Borjú marsala recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanálnyi olaj
4 szelet kicsontozott, borjúlábszár (50 dkg)
1 fej vöröshagyma, apróra vágva
25 dkg sampion gomba, vékonyra szeletelve
0,7 dl marsala bor (helyettesíthető édes tokaji szamorodnival)
1,5 dl marhahúsleves
1 evőkanálnyi friss metélőhagyma

Elkészítés:
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Süssük meg a borjúhúst mindkét oldalán olyan puhaságúra, ahogyan szeretjük, majd szedjük ki a serpenyőből.
Tegyük bele a vöröshagymát, kevergetve süssük puhára. Adjuk hozzá a gombát, a marsalát és a levest. Kevergessük, amíg a keverék fel nem forr és be nem sűrűsödik.
A szószt öntsük rá a borjúhúsra, szórjuk meg metélőhagymával.

Tanácsok:
Tálalhatjuk puliszkával vagy natúr krumplival.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúpecsenye tökraguval » Borjúnyelv hidegen » Balatoni borjúszeletek » Fasírt borjúból
» Borjúsaslik almásan » Savoyarde borjúszelet » Tárkonyos borjúleves » Gombás borjúnyelv
» Borjúragu leves » Magyaróvári borjúborda » Sajttal töltött borjúrolád » Ízletes borjúmáj
» Boros borjúfalatok » Citromos borjúszelet » Borjúhúsos-bableves » Tárkonyos borjúragu leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.