Tutireceptek.hu fejléc

Borban sült töltött hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet karaj

Töltelék:

apróra vágott gomba,
kemény tojás,
só,
bors,
egész tojás,
ázott kenyér,
kevés fehér bor
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk.
A töltelékkel megtöltjük, felgöngyöljük, fogvájóval megtűzzük és tepsibe tesszük. Kevés olajat és fehér bort öntünk alá és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ponty vörösborban » Töltött tök tökölőknek » Sajtos töltött csirkemell » Sült töltött zsömle
» Szardíniás töltött tojás » Töltött paradicsom » Kókusszal töltött kifli » Töltött káposzta tejföllel
» Töltött krumplis fánk » Töltött kifli 2. » Töltött karaj » Töltött makréla
» Káposztával töltött dagadó » Tőltőtt burgonya » Sajtkrémmel töltött tojás » Gombás töltött csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.