Tutireceptek.hu fejléc

Aszaltszilvás rántott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vastagabb karajszeletek
camambert sajt
aszaltszilva

bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
szilvalekvár
vörösbor

Elkészítés:
A karajszeletekbe zsebet vágok és sózom. A sajtot felszeletelem és minden zsebbe 2 szelet sajtot és 2 db aszaltszilvát teszek, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. Közben egy kisebb edénybe szilvalekvárt teszek, amit vörösborral hígítva felforralok. Én egy kis vizet is tettem hozzá, hogy ne legyen túlságosan borízű. Rizzsel és a szilvaszósszal tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsóval töltött karaj » Ananászos sonkás karaj » Gombaragus karaj » Rántott gomba töltve
» Rántott tojásszeletek » Rakott karaj burgonyával » Rakott karaj » Rántott káposztaszeletek
» Rántott pacal » Káposztával sült karaj » Rántott nyúl chipsben » Rántotta csirkemellel
» Rántott karaj tepsiben » A herceg rántottája » Tejfölös karaj » Sertéskaraj parasztosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.