| Aszalt szilvás falatok receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 40 dkg aszalt szilva mag nélkül 20 dkg tejszínes krémsajt 1 kiskanál reszelt citromhéj 4 evőkanál tejszín 4 kifli Elkészítés: Az aszalt szilva felét egy éjszakára langyos vízbe áztatjuk. A megpuhult szilvákat lecsöpögtetjük a másik felét finomra, daráljuk. Hozzáadjuk a tejszínes krémsajtot, a tejszínt, reszelt citromhéjjal ízesítjük, és simára keverjük. A kifliket fölkarikázzuk, és az aszalt szilvás krémsajttal megkenjük, a tetejére pedig egy-egy puha aszalt szilvát tűzünk fogpiszkálóval. Tálra téve máris kínálhatjuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |