| Aszalt meggyes brownie receptSütemények, édességek Hozzávalók: 10 dkg vaj 25 dkg barna cukor 7 dkg méz 27.5 dkg étcsokoládé 4 db tojás 7 dkg liszt 5 dkg kókuszreszelék 10 dkg aszalt meggy Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 160 °C-ra. A vajat a cukorral és a mézzel együtt felolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és alaposan összekeverjük. A tojást enyhén felverjük, hozzáadjuk a csokoládémasszához, majd hozzákeverjük a lisztet és a kókuszreszeléket is, és jól átforgatjuk. A masszát egy 15x20 cm-es, sütőpapírral bélelt sütőformába öntjük, a tetejét megszórjuk az aszalt meggyel, és a sütőbe helyezve 20 percig sütjük. A sütőből kivéve félretesszük hűlni, majd 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. A brownie-t tálalás előtt a papír segítségével kivesszük a formából, és kockákra vágjuk. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |