| Anna Sárga borsó főzelékje. receptFőzelékek Hozzávalók: feles sárgaborsó, 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, leves kocka vagy delikát liszt, olaj, pirospaprika. Elkészítés: 1 zacskó feles sárgaborsó, 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, liszt, olaj, pirospaprika. A borsót megmosóm és este be ásztatom, kétszer annyi vízben felteszem főzni, belerakóm a sót, fokhagymát és a delikátot.Egy óra alatt puhára főzőm. Majd zsemleszínű rántást készítek, egy kávéskanálnyi pirospaprikát is teszek bele, vízzel felengedem s berántóm a sárgaborsót. Tanácsok: Lehet tejjel is csinálni a rántást ki ,hogy szereti. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Tessza35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |