| Amarant krémleves receptReform ételek Hozzávalók: - 100g pattogatott amarant - 1 l tiszta víz - 1 kocka Gemüsebrühe / salzarm - 1 db közepes lilahagyma / póréhagyma - 2 dl növényi tejszín - 1 csipet borsfű - olívaolaj - Shoyu Elkészítés: - Az 1l vízbe – melegítés közben - feloldjuk a zöldségkockát és beleszórjuk az amarantot. - Forrástól kezdve, körülbelül 10 percig kíméletesen főzzük. - Közben apróra vágjuk a hagymát és egy kevés olajon megpároljuk. - Ha az amarant elkészült beletesszük a párolt hagymát, borsfűvet és a tejszínt. - Kicsit hűlni hagyjuk, turmixoljuk. - Tetszés szerint ízesítjük. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: apokrif Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |