| Alacsony kalóriájú, dinamizáló étel. receptEgytálételek Hozzávalók: Az ételleírás két személyre szól. 30 dkg busa vagy tengeri hafilé. 10 dkg zöldborsó 10 dkg sárgarépa 10 dkg brokkoli Fűszerek adagja ízlés szerint: kakukkfű tárkony bazsalikom oregano zsálya fokhagyma fehérbors só szója szósz az étel elkészítése roppant egyszerű: a megtisztított halfilét a fentiekben közölt fűszerekkel hagyjuk 1 órán át összeérni. ezután teflon edényben, olaj nélkül, lefedve, alacsony lángon, vagy kis teljesítményen saját levében megpároljuk. a 15 perc letelte után hozzáadjuk a zöldségeket a halhoz és ízlés szerint teszünk hozzájuk szójaszószt, sót (én a fűszerek miatt nem szoktam sózni sem, minek?) újabb 15 perc együttpárolás után, levesszük a tűzhelyről az edényt. a zöldségeket megforgatjuk a fűszeres-halas lében és végül még 10 percre lefedjük. Kész:) Kalóriaszegény, ízletes, de ugyanakkor tápláló fogyis ételt kapunk, a fűszerkeverék segít a zsírsejtek lebontásában is. Jó étvágyat! Tiszetelettel: Gergő73 Elkészítés: A párolás a lényeg, semmilyen folyadékot külön ne adjunk hozzá, saját levében párolódjon. zárt fedő mellett. (Hotpanban is elkészíthető) Tanácsok: Este is ehető, könnyű étel. Forrón tálaljuk. Köretként Barnarízs adható, de a rízs szénhidrátdús és ezzel éppen ennek az ételnek az előnyét tompítjuk, dehát ízlés dolga... Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Gergő73 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |