| Majonézes saláta őzgerincben receptEgytálételek Hozzávalók: 25 dkg levesben főtt sárgarépa, 10 dkg zöldborsó, 20 dkg sonka, 5 tojás, 1 dl majonéz, 2 dl tejföl, 1 dl húsleves, 20 g zselatin, Fehérbors, Mustár, Citromlé Elkészítés: A tojásokat megfőztem, a sárgarépát és a sonkát kockára vágtam. A zselatint a húslevesben feloldottam, felforrósítottam és lehűtöttem. A majonézt elkevertem a tejföllel, ízesítettem borssal, mustárral és citromlével, belekevertem a zselatint végül a zöldséget és a sonkát. Fóliával bélelt őzgerincformába öntöttem felét, ráhelyeztem a megpucolt egész tojásokat és a megmaradt adaggal betakartam. Egy éjszakára hűtőben dermesztettem. Másnap éles késsel szeleteltem és díszítettem. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |