Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyával töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kisebb savanykás alma
2 evőkanál citromlé
30 dkg áfonyalekvár
1 csokor citromfű

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat kiemeljük és citromlével ízesített vízben, nem túl puhára főzzük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy­-egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfű-levelekkel megszórjuk.

Tanácsok:
Pástétomok kísérőjeként tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött gombafejek » Töltött oldalas » Spenótos töltött tojás » Fennséges töltött husi
» Brokkolival töltött fasírt » Töltött padlizsán » Baconnal töltött lángos » Sajttal töltött pulykamell
» Madra töltött káposztája » Töltött alma » Töltött hal » Gyors kifli (töltött)
» Rántott töltöttkáposzta » Töltött csillagtök » Falusi töltött zsemle » Töltött sajtgolyó


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.