| A tenger gyöngéd érintése receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2-4 személyre: 20 dkg kagylótészta só 1 kiskanál olivaolaj 1-1 piros, zöld, fehér húsú zöldpaprika 1-1 csokor metélőhagyma és petrezselyem 2 dl joghurt 1 citrom 1 kiskanál cukor őrölt fehér bors 5dkg füstölt lazac Elkészítés: Egy lábos sós vízben megfőzzük a tésztát, majd egy tálba leszűrjük, és az olívaolajjal meglocsoljuk. A paprikákat kimagozzuk, és felvágjuk egyforma kockákra. A lazacot felszeleteljük, és a paprikával együtt a tésztához adjuk. A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a citromlevet, a cukrot, borsot, és a sót. A hagymát és a petrezselymet felaprózzuk, ezt is a joghurthoz adjuk, majd az egészet alaposan összekeverjük. Végül a salátára öntjük, és a hűtőben kis ideig állni hagyjuk. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |